مواد لازم :
البالو ...................1کیلو
شکر ...................1/5کیلو
وانیل ..................اقاشق چایخوری
ابلیمو..................نصف قاشق غ
طرز تهیه :
البالو روشسته هسته اون رو یا یا هسته گیر و یا با دست یا با هر ابزار دیگه ای که به مختون خطور کرد جداکنید و بعدشکر رو لابلای البالو پاشیده وهم میزنیم وبه مدت اشب داخل یخچال میزاریم تا اصطلاحا اب بندازه
بعد از گذشت این مدت البالو ها رو روی حرارت گذشته و اجازه میدیم تا بجوشن به محض جوش اومدمن تمام کف اون رو به تدریج برمیداریم بعد از 20دقیقه وانیل رو اضافه کرده والبالو رو از شربت جدا میکنیم و میزاریم تا شربتش قوام بیاد
شربتش که قوام اومد نصف قاشق غذاخوری ابلیمو بهش اضافه میکنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیدارین
نشانه قوام امدن شربت اینه که یه قاشق از شربت رو خنک کنید اگه حالت چسبنگی داشت و از ظرف با سرعت خیلی کنی جداشد شربت قوام اومده
اگر شربت برای مربا خیلی زیاد بود به عنوان شربت البالو در ظرف دیگه ای نگه داری کنید
*نکاتی که تو تهیه مربا باید دقت کرد اینه که دقت کنید قبل از هر چیزی میوهها خراب نباشند چرا که علاوه بر طعم بد احتمال کپک زدن داره
*موقعی که دارین مربا اماده میکنین از قاشق دیگه ای استفاده نکنین خصوصا بعد از اماده شدن که مربا سرد شده از قاشق خیس یا ........استفاده نکنید
*ابلیمو جهت جلوگیری از شکرک زدن هست دقت کنید زیاد هم نریزید چراکه علاوه بر ترش شدن مربا سفت هم خواهد شد
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: مربا ، ،