مربای البالو

مواد لازم :

البالو ...................1کیلو

شکر ...................1/5کیلو

وانیل ..................اقاشق چایخوری

ابلیمو..................نصف قاشق غ

طرز تهیه :

البالو روشسته هسته اون رو یا یا هسته گیر و یا با دست یا با هر ابزار دیگه ای که به مختون خطور کرد جداکنید و بعدشکر رو لابلای البالو پاشیده وهم میزنیم وبه مدت اشب داخل یخچال میزاریم تا اصطلاحا اب بندازه

بعد از گذشت این مدت البالو ها رو روی حرارت گذشته و اجازه میدیم تا بجوشن به محض جوش اومدمن تمام کف اون رو به تدریج برمیداریم بعد از 20دقیقه  وانیل رو اضافه کرده والبالو رو از شربت جدا میکنیم و میزاریم تا شربتش قوام بیاد

شربتش که قوام اومد نصف قاشق غذاخوری ابلیمو بهش اضافه میکنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمیدارین

نشانه قوام امدن شربت اینه که یه قاشق از شربت رو خنک کنید اگه حالت چسبنگی داشت و از ظرف با سرعت خیلی کنی جداشد شربت قوام اومده

اگر شربت برای مربا خیلی زیاد بود به عنوان شربت البالو در ظرف دیگه ای نگه داری کنید

*نکاتی که تو تهیه مربا باید دقت کرد اینه که دقت کنید قبل از هر چیزی میوهها خراب نباشند چرا که علاوه بر طعم بد احتمال کپک زدن داره

*موقعی که دارین مربا اماده میکنین از قاشق دیگه ای استفاده نکنین خصوصا بعد از اماده شدن که مربا سرد شده از قاشق خیس یا ........استفاده نکنید

*ابلیمو جهت جلوگیری از شکرک زدن هست دقت کنید زیاد هم نریزید چراکه علاوه بر ترش شدن مربا سفت هم خواهد شد

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مربا ، ،

تاريخ : پنج شنبه 30 خرداد 1392 | 10:1 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.